Μάνδρα Ειδυλλια

Την πρώτη θέση πήρε ο αθλητής του ''Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ'', Γιώργος Παττές στον Διήμερο Ποδηλατικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας ''Μάνδρα - Ειδύλλια'' στην κατηγορία Ανδρών Elite που έγινε στις 13-14 Ιουλίου 2013 στην Μάνδρα.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, διεξήχθη ο Διασυλλογικός και ΟΠΕΝ αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «1ο Μ.Τ.Β ΚΥΠΕΛΛΟ XCO ΠΡΩΤΕΑ - ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014» στα Κανάκια Σαλαμίνας. Μια συνδιοργάνωση του Α.Σ «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ»,του Δήμου Σαλαμίνας και με την έγκριση της τεχνικής επιτροπής της Ε.Ο. Ποδηλασίας.

Read more: Δελτίο Τύπου 1ο Mtb XCO Πρωτέα 2014

3o xco Proteas

Ολοκληρώθηκε με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία «3º Μ.Τ.Β ΚΥΠΕΛΛΟ XCO ΠΡΩΤΕΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013» στα ΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ την Κυριακή 26-05-2013 που διοργάνωσε ο Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας, το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π και με την έγκριση της τεχνικής επιτροπής της Ε.Ο. Ποδηλασίας.

Read more: 3º Μ.Τ.Β XCO ΠΡΩΤΕΑ

πανελλήνιο mtb - Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας

Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή του ''Α.Σ ΠΡΩΤΕΑ'' στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μ.Τ.Β 2013 που διεξήχθη στο Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας σε μια απαιτητική διαδρομή με πολλά τεχνικά κομμάτια, σε ένα καταπράσινο τοπίο στις 19-20 & 21 Ιουλίου 2013.

Read more: Πανελλήνιο  Μ.Τ.Β 2013 - Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας

  K sports   wtb bikes   Λιάρος Βιοιατρική
 
  Groyvas bikes    Rotor  Haibike  
 lezyne Mr france 
Anek lines Blue Star Ferries Blue Star Ferries