Ο αθλητικός σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ διευρύνοντας τις αθλητικές του δραστηριότητες εντάσσει και το άθλημα του ΤΡΙΑΘΛΟΥ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ.
Οι αθλητές που θέλουν να ενταχθούν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση.

Κατέβάστε εδώ τη αίτηση εγγραφής για συμμετοχή στους αγώνες τρίαθλου.

πανελλήνιο mtb - Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας

Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή του ''Α.Σ ΠΡΩΤΕΑ'' στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μ.Τ.Β 2013 που διεξήχθη στο Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας σε μια απαιτητική διαδρομή με πολλά τεχνικά κομμάτια, σε ένα καταπράσινο τοπίο στις 19-20 & 21 Ιουλίου 2013.

Read more: Πανελλήνιο  Μ.Τ.Β 2013 - Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας

Μάνδρα Ειδυλλια

Την πρώτη θέση πήρε ο αθλητής του ''Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ'', Γιώργος Παττές στον Διήμερο Ποδηλατικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας ''Μάνδρα - Ειδύλλια'' στην κατηγορία Ανδρών Elite που έγινε στις 13-14 Ιουλίου 2013 στην Μάνδρα.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, διεξήχθη ο Διασυλλογικός και ΟΠΕΝ αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «1ο Μ.Τ.Β ΚΥΠΕΛΛΟ XCO ΠΡΩΤΕΑ - ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014» στα Κανάκια Σαλαμίνας. Μια συνδιοργάνωση του Α.Σ «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ»,του Δήμου Σαλαμίνας και με την έγκριση της τεχνικής επιτροπής της Ε.Ο. Ποδηλασίας.

Read more: Δελτίο Τύπου 1ο Mtb XCO Πρωτέα 2014

3o xco Proteas

Ολοκληρώθηκε με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία «3º Μ.Τ.Β ΚΥΠΕΛΛΟ XCO ΠΡΩΤΕΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013» στα ΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ την Κυριακή 26-05-2013 που διοργάνωσε ο Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας, το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π και με την έγκριση της τεχνικής επιτροπής της Ε.Ο. Ποδηλασίας.

Read more: 3º Μ.Τ.Β XCO ΠΡΩΤΕΑ

STIHL STIHL Salamina cycling
Anek lines  Λιάρος Βιοιατρική
 
 Blue Star Ferries  Blue Star Ferries
DMC Firewall is a Joomla Security extension!