γιατί ποδηλασία

Η συγκίνηση της ταχύτητας, τα συναισθήματα κατά την διάρκεια μια διαδρομής χρησιμοποιώντας την δική σου δύναμη, ο ρυθμός, ό φρέσκος αέρας. Η ποδηλασία είναι ελευθερία, εκτόνωση, ταξίδι, και άσκηση όλα αυτά σε ένα. Αυτά είναι μερικοί λόγοι για να ασχοληθεί κάποιος με την ποδηλασία.

Read more: Γιατί ποδηλασία;

Αντιμετωπίστε τη ζέστη

Ο αγώνας από μόνος του είναι ένα πολύ έντονο στρες το οποίο χειροτερεύει στις ζεστές συνθήκες. Ιδιαίτερα στους μεγάλης διάρκειας αγώνες με μεγάλη ένταση και σε ζεστό περιβάλλον, δημιουργείται πολύ μεγάλο στρες για τον μηχανισμό θερμορύθμισης του οργανισμού.

Read more: Αντιμετωπίστε τη ζέστη

Τρέξιμο και διακοπές

Και την περιόδο των διακοπών, δεν μπορούμε να αμελήσουμε και την αγαπημένη μας ασχολία, μιας και για τους περισσότερους οι υποχρεώσεις- στόχοι του φθινοπώρου υπάρχουν μπροστά στο καλεντάρι. Είναι σχεδόν σίγουρο πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει μια περίοδος διακοπών που όμως εκεί θα πρέπει να συνεχίσετε να γυμνάζεστε, τουλάχιστον για να κρατήσετε όσα έχετε επιτύχει από την προπόνηση.

Read more: Τρέξιμο και διακοπές

Κατηφορίζοντας

Λίγοι είναι αυτοί που έχουν ασχοληθεί με αυτό το δύσκολο και επικίνδυνο πολλές φορές κομμάτι της ποδηλασίας, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχει έντονη σωματική προσπάθεια ότι είναι και εύκολο.Οι οδηγικές ικανότητες πολλές φορές κρίνουν κάποιους αγώνες ακόμη και ολόκληρους γύρους και δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι επαγγελματίες της ποδηλασίας ειδικεύονται σε αυτές.

Read more: Κατηφορίζοντας

Προετοιμασία για αγωνιστικό ΣαββατοκύριακοΌλοι όσοι προετοιμάζονται για κάποιους αγώνες κάνουν ότι μπορούν καλύτερο στη διάρκεια της προετοιμασίας τους θυσιάζοντας πολλές προσωπικές ώρες, χρήματα και κόπο για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Read more: Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, Τι, πότε, πως.

STIHL STIHL Salamina cycling
Anek lines  Λιάρος Βιοιατρική
 
 Blue Star Ferries  Blue Star Ferries