Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, διεξήχθη ο Διασυλλογικός και ΟΠΕΝ αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «1ο Μ.Τ.Β ΚΥΠΕΛΛΟ XCO ΠΡΩΤΕΑ - ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014» στα Κανάκια Σαλαμίνας. Μια συνδιοργάνωση του Α.Σ «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ»,του Δήμου Σαλαμίνας και με την έγκριση της τεχνικής επιτροπής της Ε.Ο. Ποδηλασίας.

Η συμμετοχή των αθλητών ήταν η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει σε αγώνες Κυπέλλου του συλλόγου μας ξεπερνώντας τους 180 αγωνιζομένους. Ο πολύ καλός καιρός και η πολύ καλή διάθεση όλων των αθλητών, βοήθησαν στο να διεξαχθεί ένας καθ’ όλα όμορφος και συναρπαστικός αγώνας. Όλοι απόλαυσαν τη διαδρομή του αγώνα και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην κατηγορία των Ανδρών τερμάτισε πρώτος ο ποδηλάτης του Αστέρα Ζωγράφου Δάντος Γιώργος, στην κατηγορία Γυναικών η Χατζηστύλη Αθηνά του Θησέα και στους Παίδες ο Ζιάκας Βασίλης του Κρόνου.

Η συμμετοχή των αθλητών του Α.Σ «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ» ήταν αξιόλογη:
Πρώτος στην Κατηγορία των Εφήβων τερμάτισε ο ποδηλάτης Κατσικάρος Σωτήρης του Πρωτέα.
Στην κατηγορία Κορασίδων τερμάτισε πρώτη η αθλήτρια του Πρωτέα Τουρλουμούση Παυλίνα.
Στην Κατηγορία των Παμπαίδων οι αθλητές του Πρωτέα Καφανταράκης Ανδρέας και Παπαμιχαήλ Παναγιώτης τερμάτισαν στην δεύτερη και στην τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Ο Α.Σ «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ», νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης!
Το Δ.Σ.

STIHL STIHL Salamina cycling
Anek lines  Λιάρος Βιοιατρική
 
 Blue Star Ferries  Blue Star Ferries